Rakovníku neskutečně vyšla 7. minuta, když během dvanácti vteřin vstřelil dvě branky – nejprve z dálky Čech a hned po buly také kapitán Molnár. Hosté se snažili o korigování výsledku, ale nedařilo se jim překonat domácího brankáře M. Nistora.

David Meduna, jeden ze tří zakladatelů nového spolku Za vyvážený Rakovník.
David Meduna ze spolku Za vyvážený Rakovník: V Rakovníku cítím disharmonii

Na začátku druhé třetiny přidali domácí Sušánkou třetí branku a zdálo se hotovo, jenže byl to ještě boj. Šance měly oba celky, ovšem brankáři excelovali hlavně při tečovaných střelách, které vyráželi po skvělém reflexu na poslední chvíli. Nakonec se ve 28. minutě přece jen prosadili hosté a zápas dostal další náboj. Po této brance domácí hráči dostali trochu strach o výsledek, ale perfektně bránili a především díky brankáři Nistorovi se jim povedlo utkání dovést do vítězného konce.


„Zápas pro nás byl hodně složitý, houževnatý soupeř nesložil zbraně ani při rozdílu tří branek a až do konce jeho hráči kousali a byli velmi nepříjemní," uznal trenér Rakovníka Milan Sýkora.
HBC Rakovník – SK Suchdol n/L 3:1 (2:0, 1:1, 0:0). Branky: Čech (Nistor D.), Molnár (Sýkora, Mendel), Sušánka (Nistor D., Čech).

Ilustrační foto
Rozmrzelá Mšec, měla šanci porazit lídra

Rakovník: Nistor M. – Molnár, Čech, Macák, Köhler, Nistor D., Sušánka, Mendel, Sýkora, Korf, Císař, Fišer M., Panoch. Trenéři: Mil. Sýkora, David Štulc.