Extraliga
Se čtyřbodovým náskokem zvítězili Zákeřňáci DC Praha, kteří své vítězství potvrdili v posledním kole s týmem DC Nabulsen Praha. Druhé místo překvapivě obsadila Viktoria Radim před Podlesáky Králův Dvůr. Zástupci Rakovnicka Řenčováci Řevničov skončili na výborném šestém místě.

B.liga D
V této soutěži je jedno kolo před koncem již o vítězi rozhodnuto. S jistotou zvítězí tým Qýčepu Příbram, který v posledním kole porazil tým Nervous Praha. Maniac Darts Rakovník prohráli vysoko 5:13 s týmem Synové výčepu Praha. O konečném pořadí ve skupině se rozhodne v posledním kole 15. května.

C. liga A má již všechny zápasy dohrány. Vítězem se stal Pavon Hořovice, který využil zaváhání svého největšího rivala Cannabis 666 Žebrák. Žebráčtí totiž v posledním kole pouze remizovali s berounským Magneticsem 9:9, a protože Pavon porazil Albixon Chlumec, bodově se na Cannabis dotáhl, a tak o konečném pořadí v této soutěži podle pravidel rozhodoval výsledek jejich vzájemných utkání. Ten vyzněl lépe pro Pavon Hořovice, a to o pouhé dva legy. Na mistrovství ČR kategorie C se tedy kvalifikoval Pavon Hořovice. Rakovnicko je v této soutěži zastoupeno týmy Bakalář DC Nový Dům a Maniac Darts Rakovník B, kteří se spolu utkali v posledním kole. Utkání skončilo 9:9. Bakalář DC Nový Dům vybojoval pěkné páté místo, Maniac Darts Rakovník B skončil na osmém místě.

C. liga B má před sebou rovněž ještě poslední kolo, které se bude hrát v neděli 15. května. Vítězství ve skupině si již delší dobu s přehledem hlídá tým Bizoni Cvrčovice, který za celou sezónu nebyl ani jednou poražen. V posledním kole se rozhodne o družstvu, které Bizony doprovodí do vyšší soutěže. Jisté je, že to bude družstvo z Nového Strašecí, protože New Bubu i Sport Team mají stejný počet bodů.

V sobotu 7. května se odehrálo další kolo seriálového turnaje Bakalář Cup Nový Dům. Vítězem turnaje se stal Jaroslav Kos z týmu Lišáci Lišany, druhý skončil Zdeněk Soukup ze stejného týmu a třetí Michal Fecko z Řenčováků Řevničov.