Děti ročníků 2004 až 2009 čekalo hned šest disciplín – Sprint na 60 metrů, hod míčkem, skok do dálky, shyby, leh-sedy a poslední možností byl buď dribling nebo běh na jeden kilometr. Vítěznou školou se stala Základní škola Strančice.

Krajského kola se tradičně účastnila v roli dobrovolnice mistryně světa, olympijská medailistka a několikanásobná mistryně v trojskoku Šárka Kašpárková. „Musím říct, že čáslavský stadion se mi moc líbí. Miluji stadiony v zeleni. Navíc nám pomáhali vojáci, což je přínos k nezaplacení. Zvedli prestiž celé akce,“ děkovala bývalá špičková atletka.

Ze žákovského mistrovství Středočeského krajského kuželkářského svazu v Kutné Hoře.
Memoriál Františka Nocara má za sebou 35. ročník

Kašpárková na této akci v Čáslavi pomáhá každý rok a řekla, jak moc je tento projekt prospěšný pro dětský pohyb a jejich chuť sportovat: „Byli bychom rádi, kdyby Odznak všestrannosti vedl děti ke sportu. Letos máme výročí deseti let. Na dětech, které se účastní projektu každý rok, je vidět progres. Školy, které se dětem věnují, mají pak dobré výsledky. Jejich práce je vidět.“

Hlavním organizátorem akce byl český reprezentant v Judu a zároveň místostarosta Čáslavi Martin Horský. I on děkoval armádě: „Naše město je těsně spjaté s 21. základnou taktického letectva Čáslav a funguje zde výborná spolupráce. Tímto bych velice rád poděkoval plukovníku  gšt. Petru Tománkovi a všem vojákům za jejich dnešní pomoc, které si osobně velmi vážím.“ 

Sazka olympijský víceboj je podle Horského přínosem. „Každý takový projekt má jistě smysl, ale tenhle má v sobě ještě něco navíc. Navazuje na naše dětství a hrdost na odznak zdatnosti. Jasně a přesně jsou nastavená kritéria bodování a tím motivuje. Ukazuje slabiny jedince a ten se může prokazatelně posouvat. Tady patří nejen velké díky otci projektu Robertovi Změlíkovi, ale také všem aktivním vyučujícím, kteří svou aktivitou a zapojením přivádějí děti doslova zpět ke sportu, ukazují jim jeho pestrost a krásu. Za to všem velké a srdečné poděkování,“ vzkázal Horský.

4. ročník Velas eXterra triatlonu, 15. června 2013.
Terénní triatlon u Velkého rybníku už podesáté