KST Rakovník – So.Studená 7:10
Jednomu z kandidátů na play off do druhé ligy byli rakovničtí borci důstojným soupeřem. Po vyrovnaných deblech, kdy P. Pisár s Hýžou porazili Mádra se Smolou 11:9 v pátém setu, sice prohrávali 2:5, ale pak se vzchopili. Po výhrách P. Pisára a Vorlíčka dokonce v dalších singlech v dramatických koncovkách J. Pisára a znovu Vorlíčka vybojovali vedení 6:5, ale hosté v následujících dvouhrách přece jen potvrdili úlohu favorita a duel otočili.
Body KST: Vorlíček 3, J. Pisár 2, P. Pisár 1, Kettner 0, Hýža 0, čtyřhra P. Pisár-Hýža.

KST Rakovník – Zruč nad Sázavou 10:8
Začátek vyšel lépe hostům i díky nezvládnutým koncovkám pátých setů J. Pisára a Hýži proti Nevřelovi a Heroutovi, ale domácí prapor zvedl Vorlíček a KST v polovině utkání vedl 7:4. Náskok však postupně ztratil a o výsledku se rozhodovalo za stavu 8:8 až v závěru. Hýža přetlačil obranáře Loudína ve čtvrtém setu 11:9 a desátý bod přidala jednička domácího týmu Vorlíček, jenž i přes zaváhání v prvním setu v tvrdých výměnách udolal Slavíka 15:13. 
Spokojený byl i přes vlastní zdravotní potíže vedoucí týmu Martin Kettner:
„Měli jsme velmi těžké rozlosování. Zápas se Zručí by měl odstartovat náš nápor na vyšší, než prozatímní desátou příčku. V dalším dvoukole máme poslední Slavoj Praha a deváté El Niňo Praha E, na šesté Vodňany ztrácíme jen tři body. Naším cílem je klidný střed tabulky.“
Body KST: Vorlíček 4, P. Pisár 2, J. Pisár 1, Hýža 2, čtyřhra P. Pisár-Hýža. 

Ilustrační foto.
Rozjetou Lokomotivu zastavily divoké kočky

TJ Šanov – Zruč nad Sázavou 10:5
Proti oslabenému týmu hostí si domácí věděli rady a zejména duo Vaculík a Štepka tvrdilo muziku. Naopak T. Cafourek dvakrát podlehl až v koncovkách pátých setů, své si s přehledem uhrál Hejda.
Body Šanov: M. Štepka 2, Vaculík 2, Hejda 1, T. Cafourek 0 a 5x WO.

TJ Šanov – So.Studená 10:1
Raketový vstup do utkání prvního s druhým obstaraly oba úvodní debly i následující dvouhry, hosté získali první úspěch až za stavu 5:0, když Koděra prohrál se Smolou. Vaculík pak ještě otočil nepříznivý stav v šestý bod proti Mádrovi, poté však oba týmy zaskočil výpadek elektrického proudu a po dvou hodinách marného čekání na světlo hosté zbývající duely skrečovali.


„Proti Zruči to bylo jednoduché, soupeř přijel o hráče méně. Se Studenou nám vyšel začátek. poté byly další zápasy skrečovány se souhlasem soupeřů z důvodu přerušení dodávky elektriky. Studenou jsme neznali, z pohledu zápasu je to hratelný soupeř i v případném play off o druhou ligu,“ myslí už dopředu stolní tenista Šanova Václav Hejda. 


Body TJ Šanov: Vaculík 2, Štepka 1, Hejda 1, čtyřhry Hejda-Vaculík a Štepka-Koděra.
Autoři: Miroslav Koloc, Josef Rod