„Duel se nám vůbec nepovedl. Vstoupili jsme do něj hodně vlažně, nevím čím to je, ale musím říci, že jsme toto vítězství soupeři darovali, protože všechny góly padly po našich individuálních chybách. Moc se nám to nepovedlo, nehráli jsme to, co jsme chtěli a mysleli jsme, že se soupeři porazí sám. Nedrželi jsme se pokynů, které jsme si dali a proto jsme prohráli,“ byl zklamaný rakovnický hokejbalista Jan Pospíšil. 


V první třetině se hrál celkem svižný hokejbal s šancemi na obou stranách, když produktivní byli pouze hosté. 

Ilustrační foto
Bubáci už doma nejsou postrachem


Ti přidali na začátku druhé části druhý gól, ale domácí zanedlouho vyrovnali. Nejprve prudkou střelou snížil Schnaubelt a poté vyšla spolupráce veteránů Švancara a zakončujícího Střesky. Hosté ale ještě v druhé třetině opět překlopili vedení na svoji stranu. 


Zkraje třetí části zahrávali Ráčci dvojnásobnou přesilovku, kterou ale nevyužili, naopak Fraňo s Tóthem definitivně rozhodli o výhře Sudoměřic. „Rozhodujícím okamžikem byla nevyužitá dvojnásobná přesilovka za stavu 2:3. Pak už jsme se jen vezli, dostali čtvrtý a pátý gól a nedokázali jsme s tím nic udělat,“ litoval Pospíšil. 

Výběrčí budka u výjezdu z Husova náměstí
Město vyhrálo spor o parkovací systém


Rakovník: Gerlich (Polakovič) – Cafourek, Střeska, Sunkovský, Suchý – Pechanec, M. Tvarůžek, Sýkora, Pospíšil, Švancar, Schnaubelt, Martínek, Hildebrand, Kopecký – Kučaba.