Ta cvičí ve trojici s dívkami z kladenského Diamondu Marií Doležalovou a Sabrinou Nguyen (foto) a jde jim to skvěle. V Brně skončily ve sportovním aerobiku trojic (8-10 let) třetí. „Na holčičky je úžasné se koukat – cvičí s krásným výrazem, drajvem a provedení aerobních vazeb i prvků se každým kolem zlepšuje," chválí sestavu, která začala společně až tuto sezonu, jedna z trenérek Angels Lucie Břinčilová.

David Meduna, jeden ze tří zakladatelů nového spolku Za vyvážený Rakovník.
David Meduna ze spolku Za vyvážený Rakovník: V Rakovníku cítím disharmonii

Mnohem větší výprava ale směřovala do Litomyšle a Mistry s mistry. První tady skončily Školačky startující ve Fitness týmech. V kategorii 9-11 let je obvykle největší konkurence (11 týmů z celé republiky) a Andělky byly prostě nejlepší. „Oproti minulému závodu nastoupily v plné sestavě, což týmu psychicky pomohlo. Z předvedené choreografie šla obrovská energie," chválila vítězky Břinčilová.


Na vítězství byly zvyklé i Aquaabes v kategorii do 8 let, ale ty nebyly tentokrát úplně jisté a rozhodčí ovlivnil i nedostatek výrazu, bylo z toho druhé místo.
Druhá skončila také Jamajka v kategorii 11-14 let a ve step aerobiku stejně mladé Jacksonky – hned za nimi skončily Seňority.

„Mezi oběma našimi stepařskými týmy nepanuje rivalita, naopak se podporují jak to jde. A moc se zlepšují, na což jsou trenérky hodně pyšné," usmívala se Lucie Břinčilová.
Bronz brala rovněž nejmladší rakovnická trojice ve sportovním aerobiku (6-8 let) ve složení Karolína Hofmanová, Laura Žáčková a Monika Repčíková. V Litomyšli spolu závodila už podruhé a udělala velký pokrok. „Povedlo se jim zacvičit i prvky obtížnosti až na silový V-press open, kdy se bohužel jedna závodnice převážila a spadla. I tak to stačilo na bronz," byla ráda trenérka Angels.

Červený a bílý tým HBC Rakovník, které na turnaji obsadily první dvě místa.
Recept na Suchdol: slepené góly a skvělý Nistor

Ta hodně chválila rovněž Emu Trnkovou, byť skončila těsně bez medaile. jenže v kategorii jednotlivkyň, kde je největší konkurence vůbec – 39 závodnic. „Chybělo jí už jen 0,2 bodu, je blizounko. Každým závodem stoupá blíž a blíž," našla ještě jednu pochvalu Lucie Břinčilová a doplnila, že stříbro získalo také trio nejstarších dívek (16 a více) Karolína Němcová, Kateřina Staňková, Aneta Pánková. přitom spolu cvičí prvním rokem.