FK Rakovník – Olympie Rakovník 0:1

Městská derby doposud seděla lépe rakovnickému FK, který nedovolil Olympii jediné vítězství. Předvedená hra obou týmů v předchozích utkáních však nasvědčovala, že by tato tradice mohla být porušena. Po úvodním hvizdu se oba týmy snažily získat výhodu, kterou by mohl být první vstřelený gól. To se podařilo Olympii zásluhou Andrové, která po samostatném úniku ve 3. minutě nadvakrát protlačila míč za záda Havlíkové – 0:1. Vstřelená branka znamenala snahu o vyrovnání na straně FKR a pečlivou obranu na straně Olympie, přes kterou se hráčky FK těžko prosazovaly. Přesto se ke gólovému zakončení dostaly, ale v bráně Olympie čarovala Vacíková. A když už byla překonaná, obětavě zasáhla Jungová. V závěru už hubené, ale šťastné vítězství hráčky Olympie uhájily.

Podle vedoucího týmu Olympie Jaromír Štefan byl výkon gólmanky Vacíkové pro výhru zcela zásadní. „Za výhru v derby musím vyzdvihnout brankářku Vacíkovou, která měla lví podíl na prvním vítězném utkání s FK."

Vedoucí FK Zdeněk Učík pak litoval neproměněných šancí: „V derby jsme měli více šancí, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit, proto jsme prohráli."

FK Rakovník – Vědomice 7:5

V druhém duelu proti Vědomicím si FK Rakovník potřeboval spravit chuť, což se mu také dařilo, když svoji převahu dokázal přetavit v prvním poločase v pět branek. Jasný vývoj utkání si však Rakovničanky zkomplikovaly v poslední desetiminutovce svou laxní hrou v obraně, vítězství přesto uhájily. O sedm branek v síti Vědomic se zasloužily 3x Bezchlebová a Lodeová, jednou se trefila Maňasová.

Ač Rakovničanky zvítězily, Zděnka Učíka mrzel pokažený závěr. „Utkání jsme začali dobře, ale svojí bezstarostnou hrou jsme zbytečně zkomplikovali jeho konec."

Olympie Rakovník – Vědomice 7:2

Třetím utkáním byl souboj Olympie s Vědomicemi. V úvodu byl zápas nečekaně vyrovnaný, když Vědomice dvakrát vedly, ale Olympie vždy rychle srovnala a před koncem poločasu šla poprvé do vedení. Druhý poločas už byl v režii Olympie, která přidala další 4 branky. O sedmigólový příděl do sítě Vědomic se zasloužily 2x Dubcová a Adéla Brabcová, jednou skórovaly Jungová, Andrová a Kieryková.

„Proti Vědomicím jsme se přesvědčivě prosadili svou kombinační hrou, i když branky padaly až ve druhém poločase," zhodnotil duel Jaromír Štefan.
Olympie: Vacíková – Jungová, Brabcová Adéla, Brabcová Alžběta – Andrová, Dubcová, Kieryková.

FKR: Havlíková – Kubešová, Ajksnerová, Fedorková, Rubešová – Lodeová, Maňasová, Frenclová, Bezchlebová, Tománková