Dopravu tedy rychle vyřešili rodiče, děvčata však přijela pozdě, a tak je čekaly 3 zápasy bez přestávky po sobě. V týmu, který neměl ani svého trenéra (trenéři hráli zápas za muže v Mnichovicích), chyběly kvůli nemoci 3 hráčky. Dalo by se tedy říci, že vše bylo proti nim.

Dívky však ukázaly bojovného ducha a pod vedením jednoho z rodičů, Tomáše Somola, podaly vynikající výkon. V prvním zápase porazily Bohemians 3:0, ve druhém Litice, když je v posledních minutách zápasu podržela skvělými zákroky brankářka Rózka Mrázová.

Poslední zápas hrály dívky proti domácí Slavii. Ani  v úvodu tyčka a 2x povedený výkop slavistické brankářky nevzaly dívkám chuť útočit, a  svého obávaného soupeře porazily 4:0, když 2 góly dala po skvěle rozehraném rohu Somolová. Všichni diváci obdivovali velmi pohlednou hru děvčat a také jejich fyzickou připravenost, když i ve třetím zápase dokázaly neustále přebíhat, bojovat o každý balónek a ještě zakončovat góly.

Určitě právem jim patří zlaté medaile, pohár a velký potlesk. Škoda, že si jejich vynikajících výsledků nevšiml žádný sponzor, protože děvčata by se mu jistě odvděčila vynikající reprezentací, a to jak doma, tak i v zahraničí. Díky svým výsledkům mají totiž pozvání na halový turnaj do Vídně, ale potřebují na něj cca 10 tisíc korun, které zatím marně shání.