Vzhledem ke slabšímu provozu během noci se klouzající silnice výrazněji nezapsaly do statistik dopravních nehod – byť bez bouraček se situace neobešla. Hned několik nehod stalo u Mořiny na Berounsku. Ještě před začátkem ranní dopravní špičky byly všechny odstraněny; včetně havarovaného autobusu, který blokoval dopravu.

Nejvážnější komplikace v dopravě však v noci zažívala dálnice D11, na jejímž kilometru 22,1 ve směru jízdy od Prahy na Hradec Králové hodinu před půlnocí vzplanul kamion převážející osobní auta. Místo zásahu hasičů u Chrástu na Nymbursku původně zůstávalo s opatrností průjezdné – protože však bylo třeba přeložit náklad, policisté posléze dálnici uzavřeli již na exitu 18 a dopravu odkláněli na objízdnou trasu s návratem na dálnici na 25. kilometru. Obnovit průjezd se podařilo před sedmou ranní – byť s tím, že práce na definitivním odklizení následků včetně úklidu vozovky ještě budou pokračovat.

Nové jízdní řády Českých drah, které budou platit od neděle, představili v pondělí na tiskové konferenci v Praze ředitel pražské organizace Ropid Petr Tomčík, ředitel Integrované dopravy Středočeského kraje (IDSK) Petr Tomčík a regionální obchodní ředitel
Nové vlaky, více spojů, lepší přestupování. Přichází nový jízdní řád
Nová koalice vládne od úterka Středočeskému kraji. Hnutí ANO vypovědělo koaliční smlouvu STAN, ODS a Nezávislým Středočechům. Dohodlo se na spolupráci s ČSSD a podporuje je i KSČM. Na snímku tisková konference hejtmanky Jaroslavy Pokorné Jermanové (ANO).
Středočeští radní chtějí dotovat dojíždění žáků i pohyb policistů v ulicích