Úpravy se dočká do startu letní sezony takzvaná „mokrá restaurace" uvnitř vodního světa, která bude mít více míst.

Před pár dny pak byl otevřen ve venkovní zahradě koutek s nabídkou kávových specialit. „Z oblasti občerstvení bych připomenul, že proměnou prochází i vnitřní „mokrá" restaurace, která bude mít větší kapacitu," podotkl Zdeněk Bartůška.

Uvnitř vodního světa se dolaďují animační programy, na léto je připravena řada koncertů a také módní přehlídky. „U nás se odehrají dvě kola soutěže Miss léto. Občas se tu natáčí televizní pořady," podotkl ředitel Resortu.

Určitě zajímavostí bude nabídka pro rodiče, kteří své dítě přenechají tanečními instruktorům, kteří s dětmi nacvičí taneční vystoupení, které posléze svým rodičům a blízkým předvedou na pódiu.

Selfie koutky

Pozvánka na Grand Prix v jízdě na tobogánech v Aquapalace Praha v Čestlicích.„Novinkou jsou i selfie koutky, kde se zájemce může vyfotit s panoramatem Paříže v pozadí či s pyramidami nebo třeba využít pozadí tropického ostrova a pohlednici nasdílet svým známým.

Facebookové profily našich návštěvníků tedy rozhodně nudou přes léto trpět nebudou. K focení je ale možné využít i služeb našeho profesionálního fotografa," uvedl Bartůška.

Novinkou je i pohybová školička, která začne o prázdninách, bude ale pokračovat i v novém školním roce.

Fitness centrum

Fitness centrum doznalo před létem spíše kosmetických. „V kardiozóně jsme přeskupili stroje, ale jinak se mnoho nezměnilo. Jen jsme trochu vylepšili VIP zónu, ale naše prostor jsou dostatečně velké, takže všude je pro každého dostatek prostoru," upozornil ředitel Bartůška.

Právě ve fitku očekávají v létě opětovnou návštěvu kulturistické legendy, amerického šampiona Kevina Levroneho, který chystá soutěžní návrat na pódium Mr. Olympia. V Čestlicích by se měl nejen setkat s fanoušky, ale ukázat se i na cvičební hodině.

„Bude toho hodně, co nabídneme, ideální je sledovat naše webové stránky a sekci kalendář akcí, společně s naším facebookovým profilem," dodal ředitel Resortu Aquapalace Praha Zdeněk Bartůška.

Čtěte také: Do Čestlic míří mistři v potápění i fandové saunových ceremoniálů