Vyznavači silných motorek a dobré společenské zábavy se zde po roce sešli, aby si užili dva dny pohody, hudby, kámoše, i legraci. Program zahájil už tradičně moderátor Vlasta Korec v pátek večer a na pódium uvedl jako první kapely Bugr Rock a Black Bull. Muziku vystřídala soutěž a nechybělo noční erotické vystoupení. O půlnoci zahrála kapela Törr, která byla podle pořadatelů tahákem kulturního programu, jak potvrdil prezident Motoclubu Astacus Michal Šaman Kužel. Další vítanou kapelou byla skupina Děda Mládek Illegal Band. Zahráli ale i jiní borci jako Banditi Di Spups, Modrej kohout, Allkehol a další. 

Letní srpnová moto burza na letišti ve Velké Dobré.
Stovky aut zářily na ploše doberského letiště už zdáli

„Záleží nám hlavně na kvalitě. Je to náš koníček a prezentace klubu. Do Žerotína si nachází cestu více jak tři tisíce návštěvníků,“ řekl Michal Šaman Kužel. V programu si podle jeho slov nacházejí vyžití všechny generace. Motosraz proto vyhledávají i motorkáři v důchodovém věku, kteří si koupili stroj už v letech hlavně pro radost. Pódium uspořádané do kruhu zajistilo všem pěkný výhled stejně jako led obrazovka na pódiu.

Na přípravě festivalu se podílelo zhruba dvanáct lidí z klubu, přičemž parádním zážitkem pro všechny byla i letos spanilá jízda vedoucí přes Libochovice a Louny, která odstartovala v sobotu hodinu po poledni. Po nabitém a skvělém programu se poslední motorkáři se Žerotínem rozloučili na rok v neděli dopoledne.

Cyklostezka. Ilustrační foto.
Kladno usiluje o cyklostezku až do Prahy