Dívka se lekla traktoru

Osmnáctiletou řidičku, která jela z Chrášťan směrem na Nesuchyni, podle jejích slov vylekal na poli jedoucí traktor, vjela mimo komunikaci a narazila do stromu. Pro svá zranění byla převezena do rakovnické nemocnice. „Dechová zkouška byla negativní, na vozidle vznikla škoda 40 tisíc korun,“ doplnila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Neznámý zloděj ukradl kolo

Ve čtvrtek mezi osmou hodinou ranní a třetí hodinou odpolední došlo ke krádeži kola v ulici Tyršova v Rakovníku. Kolo značky Carver bílé barvy nebylo uzamčené, pouze volně položené. „Na zadním kole mělo namontovaný černý košík na nákup, vepředu byl velký barevný zvonek,“ popsala kolo policejní mluvčí Michaela Richterová. Škoda byla vyčíslena na 5 500 Kč.

Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Opilý řidič narazil v noci do stromu

V Huřvinách se střetl osobní automobil s náklaďákem

Vinou nedodržení bezpečné vzdálenosti způsobil nehodu třiapadesátiletý řidič Mercedesu, který jel ve směru od Rakovníka na Pavlíkov. Při jízdě nedokázal zareagovat na nákladní vůz před ním, který chtěl odbočit do ulice Huřvinská a dával přednost protijedoucím vozidlům. „Dechové zkoušky byly negativní, ke zranění nedošlo a celková škoda byla vyčíslena na 115 tisíc korun,“ přiblížila tisková mluvčí policie Michaela Richterová.

Čachry s cigaretami vynesly podle policie přes čtvrt miliardy
Čachry s cigaretami vynesly podle policie přes čtvrt miliardy
Ilustrační foto.
KRIMI MIX: Lupič, dopravní nehoda a řidička v zákazu