Opilý řidič naboural stojící auta
Rakovník – Zničená tři auta, celková škoda ve výši 210 tisíc korun. Taková je bilance dopravní nehody v Prokopově ulice z pátečního večera. Padesátiletý řidič nezvládl kvůli opilosti řízení svého vozidla Kia Ceed a narazil do zde zaparkovaných vozů. „Nehoda se obešla bez zranění. Řidič se podrobil dechové zkoušce s pozitivním výsledkem, a to 1,66 promile. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz. Nyní mu hrozí v případě odsouzení trest od 3 do 6 let ve vězení,“ upřesnila informace policistka Michaela Richterová.

Ilustrační foto.
Ředitel školy měl obtěžovat studentku

Do cesty mu náhle vběhla srna
Krušovice – Třiadvacetiletý řidič se několikrát se svým vozidlem Volkswagen otočil přes střechu a nakonec zůstal stát v poli. Důvodem je podle jeho výpovědi srna, která mu vběhla v pondělí ve 2.30 hodin do cesty. „Řidiče situace rozhodila, snažil se zabránit střetu. Vjel do levého silničního příkopu, následně se auto otočilo několikrát přes střechu. Muž byl s lehčím zraněním odvezen do rakovnické nemocnice,“ informovala policistka Michaela Richterová s tím, že policisté na místě zjistili, že řidič jel příliš rychle. K tomu se měl následně doznat. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou, celková škoda činí 90 tisíc korun.

Vykradač aut udeřil znovu - tentokráte u nemocnice
Rakovník – Policisté se musí zabývat dalším vykradeným vozidlem. Nyní se tak stalo v ulici Dukelských hrdinů na parkovišti u ubytovny Masarykovy nemocnice. Neznámý pachatel nejprve páčením poškodil zámky u auta Volkswagen Passat, následně rozbil okno u spolujezdce a odcizil peněženku s doklady, hotovostí. Celková škoda činí necelé 3 tisíce korun.

Dopravní nehoda traktoru s vlekem v ulicích Rakovníka 12. října 2019.
V Rakovníku havaroval traktor převážející náklad živých ryb