Opilý řidič, který ujel z místa nehody, byl brzy vypátrán
Lány – Svoji jízdu si měl raději rozmyslet čtyřiadvacetiletý řidič, který nasedl posilněn alkoholem do svého vozu Volkswagen Caravelle. V ulici Křivoklátská v Lánech se chtěl otočit na úzké silnici, což vzhledem k požitému alkoholu nezvládl a levým zadním rohem narazil do zaparkovaného Fordu Transit. Po nárazu přiběhli na místo svědci události, kteří s řidičem chvíli komunikovali. Ten se ale poté rozhodl sešlápnout plyn a z místa nehody ujet. Řidiče s odstaveným vozidlem našla při pátrání policejní hlídka, a to v ulici Slunečná. „Řidič se přiznal, že před jízdou vypil několik piv. To potvrdila i dechové zkouška, která byla pozitivní s výsledkem 1,74 promile alkoholu v dechu. Řidiči byl tedy zadržen řidičský průkaz a zakázána další jízda,“ přiblížila policejní mluvčí Michaela Richterová. Škoda na obou vozidlech byla vyčíslena na 50 tisíc korun.

Mladík nedodržel bezpečnou vzdálenost a zavinil nehodu
Ruda – Srážku tří aut způsobil dvacetiletý řidič Volva, který jel z Rakovníka směrem na Rudu. Těsně před obcí se utvořila kolona aut, na kterou mladík za volantem nedokázal zareagovat a narazil do Felicie. Ta byla nárazem odhozena na další vůz Škoda Octavia. Tím způsobil škodu ve výši 70 tisíc korun. „Dechové zkoušky u řidičů byly negativní, ke zranění nedošlo,“ doplnila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Ilustrační foto
KRIMI MIX: Řidič u Lužné nezvládl řízení a skončil v příkopu

Nepozorný řidič narazil u čerpací stanice do stromu
Rakovník – Až strom zastavil řidiče vozu Hyundai, který jel po Pražské ulici směrem do centra. U benzínové čerpací stanice Robin Oil se nejspíš nevěnoval řízení, vjel vlevo mimo silnici a narazil do stromu. „Dechová zkouška byla negativní, řidič vyvázl bez zranění a celková škoda byla vyčíslena na 120 tisíc korun,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Richterová.

Neznámý zloděj ukradl kolo
Rakovník – Policie ČR pátrá po neznámém pachateli, který v rozmezí 21. 8. od 12 hodin do 22. 8. do 15:30 hodin ukradl trekové kolo značky Autor v hodnotě 6 tisíc korun, které stálo v kolárně jednoho z bytů v ulici V Jamce. Pachatel nejprve přelezl 150 cm vysokou zídku, která slouží jako oplocení domu a poté vypáčil plastové okno vedoucí do společné kolárny a následně vnikl dovnitř. „Pokud si někdo zloděje všiml, ať prosím podá informace na linku 158,“ vyzývá policejní mluvčí Michaela Richterová.

Ilustrační foto.
Nejvíce cyklistů zemřelo ve středních Čechách