Nedobrzdil auto
Rakovník – Za pondělní nehodu, která se stala na křižovatce před Tylovým divadlem v centru města, může malý rozestup mezi vozidly. Kdyby totiž 36letý řidič svého Seatu dbal na bezpečnou vzdálenost, pak by ho nepřekvapila situace, kdy před ním jedoucí 52letý řidič Škody Octavie zastavil na semaforu. Prvně jmenovaný řidič ale své auto nestihl dobrzdit a do Octavie narazil. Vznikla tak škoda 11 tisíc korun.


Na výživném dluží téměř třicet tisíc
Rakovník – Jako by zapomněl, že je otcem dvou nezletilých synů. Osmatřicetiletému muži z Rakovnicka kvůli neplacení alimentů hrozí až jeden rok za mřížemi. V současnosti případ, kdy muž neplatí výživné ve výši čtyř tisíc korun, prošetřují rakovničtí policisté. Od ledna do těchto dnů se dluh nezodpovědného otce vyšplhal na 26 tisíc korun.

Ilustrační foto.
Stavy policistů jsou v Rakovníku téměř plné
Město Rakovník.
Dvě tajemnice radnice. Rakovnická rarita


Peníze za hodinky už zřejmě neuvidí
Rakovník – Tento případ by mohl sloužit jako varování všem, kteří si objednávají zboží přes internet. Ne každý prodejce je totiž poctivý. Na podvodníka narazil také 40letý muž z Rakovníka, který si chtěl koupit hodinky. Bankovním převodem za ně předem zaplatil šest a půl tisíce korun. Zboží mu ale doteď nepřišlo a peníze mu zřejmě nevrátí. Prodejce, u kterého je znám jen jeho e-mail, totiž nekomunikuje.