„Na fotografii je zachycena konkrétní čtyřkolka a dvě osoby, které by mohly výrazně přispět k objasnění případu,“ uvedla Eva Hašlová z územního odboru středočeské policie pro Prahu-venkov: Východ. Vyjádřila se s možná až přílišnou korektností; jeden člověk totiž přímo sedí na čtyřkolce jedoucí po silnici.

Prozatím policisté vědí, že o svou čtyřkolku přišel 28letý muž v pátek 12. července, kdy ji časně ráno zaparkoval a zabezpečil v Kralupské ulici v Brandýse nad Labem. Když se odpoledne na místo vrátil, už tam nebyla. O tom, za jakých okolností stroj zmizel, pak leccos vypovídá právě kamerový záběr.

„Pokud by někdo z občanů měl informace k totožnosti, pohybu či pobytu osob na fotografii anebo informace ke čtyřkolce, sdělte je, prosím, buď osobně na služebně Obvodního oddělení v Brandýse nad Labem, nebo telefonicky na čísle 974 881 600 – případně na bezplatné lince 158,“ obrátila se Hašlová na veřejnost. Vzhledem k rozlišení snímku lze předpokládat, že jako vodítko by mohl posloužit třeba pohled na oblečení hledaných mužů.

Skleněná zástěna na silnici I/3 poškozená sprejerem.
Terčem sprejerského útoku nebyl pouze Karlův most

Žena opakovaně řídila pod vlivem alkoholu
Třípromilovou jízdu žena přijela řešit se třemi a půl promile
Ilustrační foto
Příležitost dělá zloděje, upozorňují policisté majitele nemovitostí