Její členy tvoří místní mládež, kterou laskavou rukou vede k umění již řadu měsíců kytarová virtuoska Jana 
Steidl Kindernayová, která popsala: „Jsou moc šikovní a důležité je, že je muzika baví." Během koncertu zazněly klasické i netradiční vánoční koledy. Ještě předtím, nežli se ke hře a zpěvu dostali Trihobiti, patřila první polovina podvečera několika dalším vystupujícím. „Přizvali jsme k účasti také několik dospělých a malých dětí. Před mikrofonem se tak dnes vystřídá několik generací," upozornila Jana 
Steidl Kindernayová. Milým bonusem tak bylo například vystoupení jejího manžela, kytarového virtuosa Pavla Steidla. „Věřím, že náš předvánoční hudební dárek posluchačům v kostele bude krásně barevný a sváteční. Přesně takový, jaký by měl v tuto roční dobu být," konstatovala Jana Steidl Kindernayová. Kostel plný nadšených posluchačů tleskal například skladbám: Ave Maria, Tři oříšky pro Popelku nebo Vánoční od Vojty Dyka.

Kytarista Pavel Steidl během vystoupení prozradil: „Máme v rodině zvyk, že si dáváme jako dárky jen věci, které sami vyrobíme. Tak jsem napsal manželce písničku, kterou tady dnes zahrajeme."

A jako dárek pro starostu, zastupitelstvo obce, přátele, kamarády a všechny přítomné zazněla ve vydařeném podání Trihobitů hitovka od kapely Led Zeppelin: Stairway to Heaven. Vánoční program začala kapela Trihobiti secvičovat hned po letním koncertě, tedy v září. „Museli jsme trochu trénovat, ale zvládli jsme to," konstatoval jeden ze členů Filip Hladík. A nesmíme zapomenout na hosta večera, kterým byla také Denisa Grillová, která zahrála dvě skladby na kostelní varhany. Všichni vystupující byli odměněni bouřlivým potleskem.