Podle slov dobré duše všeho dění v jezdeckém ráji Jarmily Štolcové se dokonce zvyšuje počet docházejících dětí a zájem roste díky dostupnosti této aktivity i díky tomu, že kontakt s koněm má přímo blahodárné účinky na tělo i duši. Vedle dětí a mládeže přichází i více rodičů s prosbou o možnost individuálních tréninků.

Nadále tu sice ještě vládnou přísnější hygienická pravidla, jako jsou roušky a desinfekce, náročnější je i organizování času, který je třeba k dodržování všech požadavků a podmínek provozu, ale Jarmila Štolcová už rozvíjí červnové a prázdninové plány: "Náš jezdecký klub pořádá v červnu hned několik soutěží pro děti a mládež, které jsou jakýmsi vyvrcholením jejich roční docházky ke koním.

Gymnázium Zikmunda Wintra v Rakovník
Rakovnické gymnázium bere sedmé místo v republice a další skvělá umístění

V jezdecké branži v posledních letech získává na popularitě i disciplína Working Equitation , která má svůj původ v pracovním jezdectví a tradicích jihoevropských a francouzských pastevců a skládá se z drezury a trailu. Kromě všech těchto soutěží čekají na všechny zájemce kromě žádaných prázdninových příměstských táborů i jednodenní pobyty u koní , které se staly oblíbené díky možnosti vyzkoušet si celodenní péči o koně a seznámit se s jejich režimem a potřebami.

Žáci ve škole v Čisté v době koronaviru.
Žáci prvního stupně se vrátili do škol. Jejich počet je v každé škole různý
Diskotančení v Nesuchyni
Děti si užijí hry v lesním divadle