Hředelský Džbánek přilákal stovky lidí do hasičské zbrojnice, kromě krásného počasí potěšilo i více jízd na koních z hředelského Jezdeckého klubu Spongilit Jarmily Štolcové. "O jízdy na koních byl velký zájem stejně jako o crazy účesy šikovné kadeřnice Šárky Svobodové. Děti odcházely domů spokojené se spoustou krásných cen a zážitků, s barevnými účesy a copánky," uvedla Štolcová.

Každý si mohl na vlastní kůži vyzkoušet dráhu agility, součástí dětského dne byly další sportovní a vědomostní soutěže, akční moderátor, jenž bavil děti i dospělé, i právě čerstvě vydané hředelské pexeso jako součást pestré palety odměn, které na čtyřiceti osmi párech karet předkládá alespoň část pestré hředelské historie a současnosti.

A co organizátory nejvíce potěšilo? "Potěšením bylo, kolik rodičů se celé akce zúčastnilo se svými dětmi a společně si všichni při různých aktivitách užili hodně legrace a zážitků. Největší odměnou jsou pro nás vždycky úsměvy dětí a spokojení návštěvníci, je to pro nás signál, že přesně takto by se měla oslava Mezinárodního dne prožít," uvedla ještě se spokojeným úsměvem pro Rakovnický deník předsedkyně spolku Pod Džbánem a hlavní organizátorka akce Jarmila Štolcová i s poznámkou, že už se teď vlastně objevují nápady pro další ročník, na který se všichni těší.

Dětský den přilákal do Nesuchyně spoustu dětí.
Děti si v Nesuchyni užily spoustu zábavy
Den dětí na rakovnickém letišti.
Malí i velcí si za slunného počasí užívali Dětský den na letišti
Žáci oslavili dětský den ve stylu afrického bubnování.
Děti ze šanovské školy si zabubnovaly v africkém stylu