Jeho cesta k chovatelství byla na jeho věk poněkud zvláštní: Nejdříve jsem chtěl chovat česká plemena zvířat. Pak jsem od toho upustil, protože jsem neměl čas, " vyprávěl Kevin. Jenže pak přišel Ježíšek a od něho dostal tři slepice České zlaté kropenky a od Antonína Hejdy k nim dostal kohouta.

Na první výstavě ocenění nedosáhl, až tady v Rakovníku dostaly jeho kropenky čestnou cenu. Tím ale výčet zvířat, která mladý chovatel má, nekončí.

„Mám ještě kozu kamerunskou, dvacet pět králíků, kachnu pižmovou, morčata, rybičky a potkana," vypočítával Kevin.

Tolik zvířat už dá nějakou starost, proto den mladému chovateli začíná trochu jinak než jeho vrstevníkům. Hned jak ráno vstane, otevře slepicím, nakrmí je pšenicí a dá jim vodu. pak teprve jde domů a odchází do školy. Odpoledne zvířata opět nakrmí, vykydá hnůj a podestele jim.

„Doma se chovem zabývá jenom děda. Má hodně slepic, nosných hybridů. S nimi má práce dost, takže o svá zvířata se starám sám," vysvětloval mladý chovatel.

Kevin plánuje v budoucnu proměnit koníčka ve své povolání. Chtěl by vystudovat školu příslušného oboru a chovu se dál věnovat i profesně.