Na místě zasahovali kromě hasičů i záchranáři, neboť majitelka bytu byla popálena. Mluvčí středočeské záchranky Petra Effenbergerová vysvětlila: „K ošetření na chirurgii jsme odvezli ženu, která utrpěla popáleniny prvního a druhého stupně na hrudníku, přibližně na třech procentech těla."

Na místě zasahovali profesionální hasiči z Rakovníka a dobrovolní 
z Lužné. Příčinou požáru je podle hasičů nedbalost. Škoda: 5 tisíc korun.

Rakovnicko – Jak v přihlouplém akčním filmu si musela připadat hlídka hořesedelských policistů, když rutinní silniční kontrola změnila scénář.
Policisté zastavili seat na silnici, která vede z obce Krupá do Mutějovic. Zhruba kilometr od Krupé.

Ve chvíli, kdy muži zákona začali vystupovat ze služebního auta, šlápl čtyřiadvacetiletý řidič seatu na plyn. Mluvčí policie Michaela Richterová popsala: „Kolegové ho pronásledovali zhruba dva kilometry až do Mutějovic, kde seat služebním vozidlem na cestě zablokovali tak, aby nemohl pokračovat v jízdě."

Mezitím se Rakovničan stačil z auta dostat ven, začal utíkat pryč a snažil se před policisty schovat. Ti ho ale dohnali. Lustrací jeho osoby bylo zjištěno, že má tento muž vysloven soudní zákaz řízení. Dechová zkouška na alkohol byla pozitivní s výsledkem 0,4 promile v jeho těle.

Nové Strašecí – Nález náboje do kulometu oznámil na linku 158 ve středu po čtvrté hodině odpolední čtyřicetiletý muž z Rakovnicka. Munici objevil na zahradě svého domu při bagrování. Mluvčí policie Michaela Richterová popsala: „Na místo byl přivolán pyrotechnik, který náboj odvezl s sebou k odborné likvidaci. Pán se zachoval zcela správně tím, že přivolal k nálezu munice policii a sám s ní nemanipuloval."