Stalo se tak poté, co měl v pondělí večer fyzicky napadnout v restauraci v Hořesedlích třicetiletého muže. Mluvčí policie Michaela Richterová popsala: „Měl mu způsobit zlomeninu nosu. Během strkanice byly poškozeny i prosklené dveře a dřevěná mříž v restauraci. V případě odsouzení může být dotyčný údajný pachatel potrestán odnětím svobody až na dva roky."

Rakovník – V neděli 13. září před jednou hodinou ranní uvízl v síti policejních kontrol šestatřicetiletý muž z Prahy, řidič fordu. Hlídka ho zastavila v Kuštově ulici v Rakovníku. Dechová zkouška na alkohol byla u něho pozitivní 
s výsledkem 0,99 promile, který vysvětlil vypitím tří piv. Muži byl na místě zadržen řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda.

Velká Buková - V pondělí před jedenáctou hodinou dopolední do sebe na křižovatce v katastru obce Velká Buková nabouraly náklaďáky. Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová nehodu popsala: „Čtyřiačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla Mercedes jel ve směru na Roztoky a při pravděpodobně příliš rychlém průjezdu pravotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu silnice smyk. Bohužel ve stejném okamžiku, kdy v opačném směru přijel třicetiletý řidič s nákladním vozidlem Daf. „Řidič mercedesu chtěl zabránit čelnímu střetu s protijedoucím nákladním vozidlem Daf, a tak přejel do protisměru a chtěl odbočit vlevo na silnici vedoucí směrem na obec Velká Buková," doplnila ještě Michaela Richterová. Střetu ale stejně už nedokázal zabránit. „Dechová zkouška na alkohol u obou řidičů byla negativní," konstatovala policistka. Ke zranění osob nedošlo a škoda se vyšplhala přes 300 tisíc korun.

Panoší Újezd – V pondělí v půl sedmé ráno vběhla před auto pětatřicetiletému řidiči z Rakovnicka srna. Jel ve škodovce ve směru Panoší Újezd – Pavlíkov. Nehoda se stala ve chvíli, kdy jel na přímém rovném úseku silnice. Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová k případu popsala: „Zvíře skočilo do vozovky z pravého silničního příkopu. Došlo ke střetu pravé přední části vozidla se srnou, která byla po nárazu odmrštěna do levého jízdního pruhu na levý okraj komunikace, kde zůstala bohužel ležet usmrcena." Muž za volantem nebyl při nárazu naštěstí zraněn. Škoda dělá přibližně 25 tisíc korun.