Stala se krátce po půl dvanácté v katastru obce Ruda. Dvaašedesátiletý řidič z Rakovnicka řídil vozidlo Škoda Felicia ve směru od Rakovníka. Pravděpodobně vjel příliš rychle do prudké pravotočivé zatáčky a dostal smyk. Ten ho poslal do protisměru na přijíždějící Škodu Octavii, ve které seděl dvaatřicetiletý muž z Rakovnicka. Viník nehody byl převezen do rakovnické nemocnice. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Škoda na obou vozidlech se vyšplhala ke 165 tisícům korun.

Ruda – V neděli 20. září v půl šesté odpoledne oznámil na linku 158 třiačtyřicetiletý muž z Rychnovska, že se mu někdo vloupal do automobilu Audi. Neznámý pachatel měl rozbít obě okna na pravém boku vozidla a z auta odcizit dámskou kabelku s mobilním telefonem, klíče od domu, peněženku s doklady a dětský batůžek. Škoda na poškození vozidla se vyšplhala na 60 tisíc korun.

Rakovník - Spor třiatřicetiletého muže z Rakovnicka s pokladní v marketu u autobusového nádraží v Rakovníku musela řešit policie. Nejprve byli do obchodu voláni městští strážníci: „Máme tady zákazníka, který zde tropí výtržnosti." Pokladní mu měla údajně špatně vrátit na pětistovku. Vrchní strážník Pavel Škvára uvedl: „Byla provedena kontrola kasy, kde žádné peníze navíc nebyly zjištěny. Na místo se též dostavila Policie České republiky, která si věc převzala."

Rakovník - V obchodě v ulici Dukelských hrdinů v Rakovníku přistihl personál dva muže při krádeži. Strážníci dvojici převezli ke zjištění totožnosti na policii, kde bylo zjištěno, že se jedná o dva bratry ve věku 17 a 19 let ze Slovenska (přechodně v Rakovníku). Případ bude dořešen po jejich předvolání na služebně městské policie.