Nový Dům - Nepříjemný zážitek má za sebou šestadvacetiletý mladík z Rakovnicka. Ve chvíli, kdy seděl za volantem osobního auta značky Renault Megane, mu vběhla do cesty jelení zvěř. Po srážce, které už řidič nestačil zabránit tentokrát zvíře odběhlo zpět do lesa. Nehoda se stala na silnici vedoucí na Městečko za křižovatkou k obci Nový Dům. Při této kolizi nebyl naštěstí nikdo zraněn. Škoda: okolo 70 tisíc korun.

Senomaty - Do cíle už ve čtvrtek dopoledne nedojel pětadvacetiletý mladík z Rakovnicka. 
V jedenáct hodin dopoledne ho zastavila ve chvíli, kdy seděl za volantem Volkswagenu Golf, policejní prvosledová hlídka. Stalo se to na silnici mezi Rakovníkem a obcí Senomaty za železničním přejezdem. Během silniční kontroly odhalil test na drogy, že mladý muž má v těle látku cannabis. S lékařským vyšetřením souhlasil.

Nové Strašecí - V ulici U školy nacouval nákladní vůz značky Iveco do osobního auta. Nehoda se stala v devět hodin ráno na tamním parkovišti. Třiačtyřicetiletý muž z Prahy, řidič náklaďáku zařadil zpátečku a lehce narazil do stojícího volkswagenu. Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová k nehodě řekla: „Při kolizi nebyl naštěstí nikdo zraněn. Dechová zkouška na alkohol v těle řidiče vyšla s negativním výsledkem. Škoda: 55 tisíc korun.

Rakovník - Škodu přes devět tisíc korun oznámil rakovnickým policistům dvacetiletý mladík 
z Rakovnicka. Ta vznikla krádeží horského kola 
i s výbavou ze suterénu domu v ulici Pod nemocnicí 
v Rakovníku. Svědek doplnil, že muselo zmizet někdy 
v době od úterní osmé hodiny večerní do středeční šesté hodiny večerní. Zlodějíček se do prostor paneláku dostal bez užití násilí.

Lužná – Škodu 200 tisíc korun způsobil svojí neopatrností osmapadesátiletý řidič z Rakovnicka. Ve čtvrtek v půl sedmé večer zaparkoval vůz Opel v Nové ulici v Lužné. Mluvčí policie Michaela Richterová popsala následující událost takto: „Bohužel auto řádně nezabezpečil, a to se samovolně rozjelo." Ujelo zhruba 200 metrů, když se zastavilo až nárazem do zadní části fordu.