Policisté ji dohledali a následovala dechová zkouška, která odhalila 1,3 promile alkoholu 
v jejím dechu. Havárie se stala v sobotu krátce před osmou hodinou ranní na křižovatce u rybníka Bucek. Kladeňačka jela v osobním voze Seat ve směru od Řevničova na Prahu. Ovšem nedodržela bezpečnou vzdálenost za před ní jedoucím fordem, který začal zpomalovat, a nabourala do něho.

Po kolizi obě auta přejela na blízkou autobusovou zastávku, kde ona i jedenačtyřicetiletý řidič 
z Karlovarska vystoupili a řidič fordu zavolal policii. Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová popsala: „Řidička oznámila, že pospíchá, že musí odjet, a nechala řidiči své nacionále. Policisté z obvodního oddělení v Unhošti ji pak vyhledali v místě jejího trvalého bydliště a pokračování již znáte. „Přiznala kolegům, že pila," dodala Michaela Richterová.

Lubná  - V sobotu odpoledne byl 
u železniční trati pod viaduktem u Lubné nalezen hasiči mrtvý muž. Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová uvedla: „Mohu potvrdit, že se jedná o šedestiletého muže z Rakovnicka, který byl pohřešován od čtvrtka minulého týdne." Přesnou příčinu jeho smrti by měla určit nařízená soudní pitva. „Až poté sdělíme další informace, které se případu týkají," dodala Michaela Richterová.

Nové Strašecí – Střetu
s mercedesem se chtěl 
v sobotu dopoledne vyhnout čtyřiačtyřicetiletý řidič z Příbramska. Jel ve Škodě Octavii Křivoklátskou ulicí v Novém Strašecí, když mu náhle na křižovatce 
s ulicí 1. máje vjel do cesty zmiňovaný mercedes. Příbramák se snažil kolizi zabránit, a tak strhl řízení.
Mluvčí rakovnické policie Michaela Richterová popsala: „Jeho auto bohužel dostalo na mokrém povrchu silnice smyk a narazilo do bytového domu."
Muž ve škodovce utrpěl naštěstí jen lehká zranění, se kterými byl sanitou záchranné služby vezen do rakovnické nemocnice. „Odtud byl podle našich informací po ošetření propuštěn," dodala Michaela Richterová. On, ani sedmapadesátiletý muž z Rakovnicka, řidič mercedesu, nenadýchali alkohol. Škoda byla spočtena na přibližnou částku 60 tisíc korun.

Sýkořice - Škoda za 21 tisíc korun vznikla vloupáním do chaty, která stojí v místech zvaných Seton v katastru obce Sýkořice. Událost oznámil roztockým policistům čtyřiašedesátiletý muž s tím, že zloděj odstranil zámek vchodových dveří. Zmizelo ponorné elektrické čerpadlo, sekačka, strunová sekačka a další zahradní nářadí.