Na zápach v přízemí a prvním patře šířící se z toalet si stěžují nejen žáci základní školy, ale  i jejich rodiče. Obdobná situace je i v prostorách toalet ve druhém patře, kde má prostory pronajaté gymnázium. Podle starosty města Karla Filipa tak město bude muset nechat kompletně zrekonstruovat nejen toalety, ale i veškeré potrubí. Podle ředitele školy Petra Chocholy by se celkem jednalo o částku necelých 1,7 milionu korun.

„Práce by si zajišťovalo vedení školy samo. Nedocházelo by tak k rušení výuky a také k tomu, že v době vyučování a prázdnin by se pohybovali cizí řemeslníci v budově školy,“ řekl Karel Filip.

Náklady by hradila škola s tím, že město by o zmíněnou částku navýšilo příspěvek. Vše musí ale schválit zastupitelé města.

Zrekonstruované Tyršovo koupaliště.
Práce na rekonstrukci koupaliště pokračují
Začátkem června už tradičně vždy ožije nejen umělý vodní kanál, ale celý roztocký areál Kanoistického klubu Rakovník, který i letos uspořádal oblíbené Křivoklátské slalomy společně s III- ročníkem Českého poháru veteránů.
Z divokých roztockých peřejí vylovili dvě medaile
Evropští básníci navštívili Krakovec.
Evropští básníci se opět sešli na Krakovci
Někdejší důl Vaněk v Kamenných Žehrovicích má šanci se proměnit na buddhistické centrum. Buddhistická nadace Tertön Foundation zde zamýšlí vybudovat jednu z největších stúp na světě.
Z někdejšího dolu má vzniknout jedno z největších center buddhismu na světě