Rakovník – V šest hodin ráno volal personál nonstop baru v ulici V Jamce městské strážníky. Důvodem byly výtržnosti ze strany hostů.

Vrchní strážník Pavel Škvára popsal: „Dva zjevně opilí muži ve věku pětadvacet a sedmatřicet let z Rakovnicka se údajně pohádali při hraní šipek. Vzhledem k jejich opilosti bude věc dořešena po předvolání na služebně městské policie."

Z hospůdky v Trojanově ulici se před polednem nechtělo dalšímu podnapilému hostu. „Jedenapadesátiletý muž z Rakovníka byl z místa vykázán a bude také předvolán na naši služebnu k vyřešení události," konstatoval Pavel Škvára.

Bylo krátce před druhou hodinou ranní, když vyjeli strážníci do jednoho z nonstopů v Palackého ulici.
Měl se tam totiž nacházet zakrvácený muž, údajně sražený kamionem. „Kolegové tam opravdu našli zakrváceného šedesátiletého muže z Rakovníka. Vyprávěl, že byl sražen kamionem ve chvíli, kdy na kole projížděl ulicí Na Váze. Skutečnost byla ale zřejmě jiná," popsal Pavel Škvára. Pravděpodobnější verze je dle městských strážníků taková, že cyklista spadl z kola někde na chodníku a způsobil si poranění na hlavě. „Na místo byla přivolána záchranná služba, která muže převezla do nemocnice na ošetření," doplnil Pavel Škvára.