Za jarmark team konkretizovaly po několika hodinách od začátku akce Veronika a Simona Habáskovy a Martina Trešlová: „Máme skoro vyprodáno a stalo se tak v rekordním čase. Bohužel pro kupující, bohudík pro nás jako pro pořadatele."

Velký úspěch měly tradičně dortíky, které byly upečeny v Integrované střední škole Jesenice.
„Musíme občas někoho zklamat a říci, že zákusky a polévky nejsou. Což nás mrzí," shodla se děvčata.
Velký zájem tedy vyvolaly domácí polévky – cuketová a dýňová. Ty návštěvníci konzumovali nejen přímo na místě, ale dokonce si pro ně chodili se sklenicemi a nosili si je domů.

Prodej se konal nejen uvnitř roubenky, ale i venku a v přilehlé stodole. Na dvorku stály stolky s lavicemi, kde si návštěvníci mohli v klidu posedět a popovídat. „Rozšířili jsme se. Je teplo, a tak tady s námi mohou lidé strávit třeba celý den," shodly se pořadatelky

Venku jsme oslovili například paní Marii, Alenu, Janu a pana Pavla ze Senomat. „Moc se nám tu líbí. Ochutnali jsme také dršťkovou polévku a klobásky. Moc dobrá je také teplá medovina," shodla se trojice. Bio marmelády a čalamádu nabízel Zdeněk Bartl z Chlumu: „Prodej jsem dnes zaznamenal průměrný. Je znát, že jsme na vesnici, kde si tohle všechno dělají lidé sami. Já sám se snažím zásobit především sám sebe, abych nebyl závislý na supermarketech, a teprve až to,co zbývá, nabízím přátelům a známým. Nejsem profík. Tohle všechno dělám z radosti."

Pavlína Jirsová přivezla z kozí farmy Skryje také mnoho lahodných výrobků, o které byl velký zájem. „Lidé nakupovali už od deseti hodin. To mě překvapilo, že přišli tak brzy a prodáno mám už prakticky všechno," řekla Pavlína Jirsová.

Jednou z prvních otázek, které lidé na adresu kozích výrobků automaticky pokládají, je ta, zda nejsou cítit. „V našem případě a mnoha jiných to určitě pravda není. Je velká škoda, že se tato fáma drží v podvědomí lidí. Produkty z kozího mléka jsou zdravé a chutné," dodala Jirsová.