Zaplněný sál „rakovnické Lucerny“ si opět užíval zajímavé boxerské duely, taneční i jiná vystoupení, ale také přítomnost několika borců, kteří ve světě bojových sportů něco znamenají.

Pozvání přijal bývalý skvělý profesionální boxer a v současnosti novopečený mistr republiky Ondřej Pála, který do Rakovníka dorazil i se svojí dcerou. Nechyběli ani zápasníci v MMA Alex Cverna, Tomáš Peleška a podpořit nemocného Adámka přijel i Karlos „Terminátor“ Vémola, a to i přesto, že několik dní před charitativní akcí prodělal operaci ramene. „Klobouk dolů předtím, že dorazil. S novináři do té doby vůbec nespolupracoval a na první akci přijel k nám, čehož si velmi vážím,“ ocenil přítomnost Karlose hlavní organizátor galavečera, vedoucí boxerského oddílu TJ TZ Rakovník Radek Červený. První Čech, který se dostal do prestižní organizace Ultimate Fighting Championship (UFC) stejně jako Ondřej Pála přítomným prozradili, jaká byla jejich cesta k úspěchům. Všichni bojovníci se pak během večera se zájemci fotografovali a ochotně rozdávali autogramy.

U budovy rakovnického gymnázia se uskutečnila připomínková akce k 30. výročí začátku sametové revoluce.
Listopadové události si připomněli u sochy Sisyfa

Boxerské duely rakovnických osobností nabídly opět mnoho humorných vložek a skvělou podívanou. Velkolepě pojal svůj boxerský duel především učitel a sportovec Petr Zrubec, který svoji show korunoval ukousnutím kusu „ucha“ hlavnímu organizátorovi Radku Červenému, které následně vyplivl mezi publikum. Podobným výstřelkem se prezentoval legendární Mike Tyson, který opravdový kus ucha ukousl Evanderovi Holyfieldovi. Duchovní otec rakovnického hokejbalu Miroslav Tlustý zase v průběhu duelu přenechal ring svému synovi Mirkovi mladšímu.

Mezi boxerskými duely byl k vidění také zajímavý doprovodný program. Své umění předvedly závodnice z Aerobic clubu Angels a Diamond, rakovničtí workouteři. Nechyběly ani ukázky boxu, vystoupení DDM Rakovník, čokoládový dívčí zápas či Chippendales mini. Akci spolu s již tradičním moderátorem Petrem Mendíkem skvěle odmoderovala Marcela Tomčíková Škábová, které se galavečer zalíbil natolik, že přislíbila účast na dalším ročníku.

Desátý ročník rovněž podpořili rakovničtí, novostrašečtí motorkáři a Motorkáři hendikepovaným dětem, ale také boxeři z Řevničova a ze spřáteleného oddílu Weimar. „Spolupráce trvá už deset let a jsem rád, že dorazili. Chci poděkovat i Marcele Tomčíkové Škábové, která již přislíbila účast na dalším ročníku, ale hlavně chci poděkovat všem, co dorazili a podpořili tuto akci, protože díky nim to je,“ dodal dojatý Radek Červený.

Rozhledna Mackova hora.
O podobě části města by mohli rozhodnout lidé v referendu