Rakovničtí radní se rozhodli nominovat do soutěže Milenu Křikavovou za přínos nejen pro knihovnu, ale vůbec pro dění ve městě.

„Paní Milena Křikavová je ředitelkou příspěvkové organizace města Rakovník Městská knihovna Rakovník, která za jejího vedení prodělala obrovský rozvoj a doplňuje svoji knihovnickou činnost dalšími projekty a aktivitami pro všechny věkové kategorie,“ okomentoval rozhodnutí rady města mluvčí radnice Jiří Cafourek.

Samotná ředitelka knihovny se pak o nominaci dozvěděla z radničního měsíčníku. „Neumím přijímat hodnocení, pocty. Nevím, co to konkrétně obnáší, co na to říci. Přečetla jsem si to a koukala jsem na to jako blázen. Vůbec nevím, kdo s tímto nápadem přišel a co ho k tomu vedlo. Necítím se na to být adeptem pro tuto anketu,“ reagovala na dotaz Rakovnického deníku nominovaná Milena Křikavová.

Anketa Žena regionu 2019 se koná letos již po desáté. V polovině června byly kompletně uzavřeny nominace, od středy 3. července až do 31. srpna se pak do soutěže vloží veřejnost hlasováním, a to přímo na webových stránkách ankety. Vítěz krajského kola následně postoupí do republikového finále. Slavnostní galavečer se pak uskuteční v Senátu Parlamentu ČR.

Rozlučky a dokopné.
Hlasujte o nejlepší fotku na téma "Rozlučky a dokopné". Ve hře jsou peníze i sud
Simulační snímek maximální fáze zatmění Měsíce 16. července 2019.
Působivé zatmění: i když se Měsíc „zamračí“, bude se usmívat
Ilustrační foto.
Další dopravní studii zastupitelé odmítli. Zatím je zbytečná