Rakovničtí Andělé tu ale stále jsou a nadále pomáhají. „Ve skupině máme dva nové nemocné chlapečky a tak vymýšlíme stále nové projekty a vracíme se k těm starším, osvědčeným," popsala Vendula Blechová. V tuto chvíli organizace pomáhá deseti nemocným dětem.
Marcela Stehlíková, další ze spolku S.O.S. Andělé, doplňuje: „Byla pořízena nová postýlka pro Luisu Puškovou. A ve výrobě je speciální kočárek, který by mohl být dodán do konce měsíce."

Na Husově náměstí v Rakovník tak například najdete zcela nový bazárek, který Andělům patří a kam i vy můžete donést již nepotřebné věci, které by ale udělaly radost a pomohly by rodičům zdravotně handicapovaných dětí. „Lidé si na náš bazárek začínají pomalu zvykat. Začínají tam chodit, informovat se nebo dokonce už i nosit věci. Máme dokonce dárce hygienických potřeb pro děti," upozornila Vendula Blechová. Do oběhu by se měly zanedlouho dostat letáky, na kterých najdete vypsané všechny děti, které si rakovničtí Andělé vzali pod svá křídla, a i to, jakou formou byste jim případně mohli pomoci i vy.

Chystá se v pořadí již 
II. Slet andělů na Tyršově koupališti. Odstartuje 25. června v 11 hodin dopoledne a jeho program, který bude moderovat boxer Petr Mendík, je úžasně nabitý. Přichystány jsou soutěže pro děti i dospělé.

Do Rakovníka s ukázkou své činnosti například přijedou mladí hasiči z Karlovic, děti z Dětského domova v Novém Strašecí nebo Sportovní škola boxu z Nového Strašecí. Zatancují zde mažoretky z rakovnického Sokola. „Speciálně bych upozornila na výtečné Uvalské ochotnické divadlo a jeho hru Třetí sudba a vystoupení kapely Rock Slaves."
9. července pak na rakovnické Anděly čeká další charitativní akce díky kamarádovi Karlu Kajdovi Hlaváčkovi, který chystá benefiční koncert na Valentově mlýně v Sýkořici. „Byli jsme tam už loni a bylo to naprosto dokonalé. Kajda je úžasný člověk, který ví, kde pomoci, a my mu za to, že má srdce na pravém místě, moc děkujeme," dodala Marcela Stehlíková.