Stránku aktualizujete stistknutím klávesy F5.

Nové Strašecí. Hlasy jsou již také sečtené v Novém Strašecí. Zde naprosto suverénně vyhrála ČSSD v čele se současným starostou Karlem Filipem.

Rakovník. Lídr ODS Zdeněk Nejdl se nechal slyšet, že ODS nikdy nepůjde do koalice s KSČM.

Rakovník. ČSSD, ANO 2011 a KSČM. Tak by mohla vypadat nová koalice v Rakovníku. Ve hře je ještě možnost, i když méně reálná, ČSSD, ANO 2011 a Město pro vás.

Senátní volby nejsou stále ještě uzavřené. Čeká se na výsledky z Nového Strašecí.

Rakovník. Zdeněk Nejdl (ODS) po dvanácti letech působení v čele radnice končí. Kam jeho kroky dále povedou neví.

Dlouholetý kritik rakovnické radnice a lídr opozičních zastupitelů Marcel Chládekse nechal slyšet, že by si přál, aby koailičnívyjednávání dopadla dobře pro ČSSD, a aby starostou Rakovníka se stal někdo z této strany. 

Senátní volby. Do druhého kola senátních voleb postoupuje jako vítěz prvního Marcel Chládek (ČSSD). Soupeřkou mu bude Zdeňka Hamousová (ANO 2011)

Rakovník. Současná koalice ODS a Společně pro Rakovník končí. Vítězná ČSSD se nejspíše dohodne s ANO 2011 a Městem pro vás. Po dvanáctiletech tak v čele rakovnické radnice končí starosta Zdeněk Nejdl (ODS).

Rakovník. Je rozhodnuto. ČSSD vítězí v komunálních volbách a bude sestavovat novou koalici. Druhé skončilo Město pro vás. Více podorbností o povolebním dění připravujeme.

Rakovník. O výsledku voleb je zdá se rozhodnuto i v Rakovníku. Tady sice chybí do komletního zpracování ještě výsledky z posledníhovolebního okrsku, už teď je však jasné, že vítězem komunálních voleb se stane ČSSD. Druhé místo drží hnutí Město pro vás, třetí je KSČM.

Jeseničtí už znají kompletní výsledky voleb. Vítězství se ziskem 25,87 procent hlasů tu slaví místní ODS. Druzí skončili Nezávislí kandidáti (24,08%), třetí ČSSD (21,28%)

Pravice nebo levice. V Rakovníku se stále ještě čeká na spočtení dvou okrsků. Jejich výsledky napoví, zda po dvanácti letech skončí vládnutí ODS spolu se Společně pro Rakovník

V Rakovníku je spočten další volební okrsek (14 ze 17). Zatímto vypadá na vízězství ČSSD, která má téměř pětiprocentní náskok před druhým hnutím Město pro vás.

V průběžném pořadí senátních voleb se mění pořadí.Marcel Chládek (ČSSD) se dostal před Zdeňku Hamousovou (ANO 2011)

V Rakovníku je již sečteno 75 procent volebních hlasů. Vede ČSSD (23,02). Druhé je hnutí Město pro vás 17,97. ANO 2011 se posunulo před KSČM, zatím má na svém kontě 13,5 procent hlasů.

V Rakovníku po sečtení sedmi okrsků vede ČSSD (22,30%), druhé je Město pro vás (17,99%) následované KSČM (16,87%). Následuje ANO 2011, Společně pro Rakovník a ODS. Volební účast činí 37,65 procent. 

V senátních volbách je spočteno 75 procent volebních hlasů. Pořadí se ale nikterak nemění. Zdeňka Hamousová (ANO 2011) má na svém kontě zatím 5 703 hlasů, druhý Marcel Chládek (ČSSD) získal zatím 5 211 hlasů. Třetí Eva Kašová (KSČM) 3 314 hlasů. V přebíracím místě Rakovník ještě stále chybí spočítat necelé dvě třetiny hlasů

V Lubné vyhrálo volby Sdružení nestraníků, které z jedenáctičleného zastupitelstva získalo čtyři mandáty. Druzí komunisté obsadí tři křesla v zastupitelstvo a po dvou křeslech si zbylá místa rozdělí "Lubeňáci" a ČSSD.

V Jesenici po sečtení výsledků z jednoho volebního okrsku ze dvou vedou Nezávislí kandidáti před druhou ODS a třetí ČSSD.

Nejvyšší volební účast hlásí v Hřebečníkách. Tady odvolilo 74,65 procent voličů

Hředle ovládla KSČM. Z devíti křesel v místnímzastupitelstvu získali zastupitelé 7 mandátů. SNK Hředle obsadí zbylá dvě. V Hředlích přišlo volit 265 oprávněných voličů, tedy 55,67 procent

V Hracholuskách překonali tamní voliči nejvyšší volební účast z obce Bdín. Svůj hlas přišlo odevzdat 70,49 procent voličů.

Na Rakovnicku je zatím nadprůměrná volební účast. Zatímco průměr vcelé zemi činí padesát procent, na Rakovnicku se drží na čísle 56 procent. Sečteno ke 62,25 procent okrsků.

Ve Bdíně se mohou pochlubit vysokou volební účastí. Ta činí 68 procent (z padesáti oprávněnýchvoličů dorazilo k volebním urnám 34 voličů). Nejvíce hlasů zde získal Vladimír Trnka (NK).

V Rakovníku jsou již sečteny dva volební okrsky ze sedmnácti. Nejvíce hlasů v průběžném sčítání má KSČM Rakovník, druhá je ČSSD a třetí je zatím ANO 2011. volební účast je zatím 38,30 procent.

Do druhého kola senátních voleb s největší pravděpodobností postoupí Zdeňka Hamousová (ANO 2011) a Marcel Chládek (ČSSD). Je sečteno lehce přes šedesát procent volebních hlasů, volební účast činí 39,92 procent. Oba politici mají již náskok před tří kandidátkou z Evou Kašovou (KSČM) jeden tisíc hlasů. Jedná se ale stále o průběžné výsledky.