Budova, která dne slouží jako kulturní dům, restaurace a také jako zázemí pro členy místního ping-pongového klubu, je na první pohled opět jako nová.

Hlavními důvody, proč se obec rozhodla k rekonstrukci, je úspora energie, dále opadávající omítka, špatná okna i střecha.
Díky bezmála dvoumiliónové dotaci se dnes kulturní dům může pochlubit novou střechou, okny i zateplenou fasádou. Starosta obce František Závora konstatoval: „Finanční podporu jsme dostali od Státního fondu životního prostředí České republiky v rámci operačního programu životního prostředí, a další peníze přišly ze státního rozpočtu."

Budova bude ještě odkanalizována a kompletně napojena na kanalizaci a čističku, která se aktuálně v obci buduje. Změny se uskutečňují také v interiéru budovy. „Od října začínají členové klubu hrát ping- pong, tak se v tamní klubovně dělají úpravy.

Malovalo se tam například, dělají se nové parkety, dávají nové zářivky," nastínil František Závora. V budově je také podle něho velké množství dnes zatím nevyužitých místnůstek. „Chtěli bychom je nabízet organizacím. Udělat z našeho kulturního domu do budoucna takový středobod místního společenského života," plánuje František Závora.