S nápadem umístit fotbalgolfové hřiště už vyjádřili souhlas pavlíkovští zastupitelé, stejně tak s tím nemají problém zástupci obce ve Všetatech. Trasy fotbalgolfového hřiště totiž povedou nejen po pozemcích obce Pavlíkov, ale také i na Všetatskou hůrku, která patří sousední obci.

„Neměly by zde vzniknout žádné veliké stavby, žadatelé chtějí využít stávající přírodní terén a reliéf. Nějaké stavby vzniknou na konci svahu Všetatské hůrky poblíž silnice kvůli bezpečnosti návštěvníků," řekl Rakovnickému deníku starosta Miroslav Truxa s tím, že by tak mohlo dojít ke zvelebení prostor v obci, které se nestíhají udržovat.

Kvůli pronájmu obecních pozemků vznikl také v obci fotbalgolfový spolek Fotbal Park Pavlíkov. Jeho předsedou je Jaroslav Červený.

Kdy bude hřiště otevřeno sice ještě není oficiálně známo, ovšem podle informací z vedení obce se chce spolek pustit do prací co nejdříve.

Zázemí hřiště by mělo být v místech bývalého dětského hřiště.

„Plánujeme také opravit příjezdovou komunikaci, dodělá se také parkování u víceúčelového hřiště," řekl závěrem Miroslav Truxa.