Za lístky, které byly vyprodány snad už v lednu, si příchozí hned v předsálí mohli koupit tombolu v jednoduchém poměru: na jednu vstupenku patnáct lístků do tomboly. Stačilo jen zalovit ve velkém škopku naproti šatně. Ve hře byly opět hodnotné ceny, například letenka do Dubaje.

V sále si každý snadno našel svá místa, protože stoly byly popsány jmény už podle zavedeného zasedacího pořádku.
„Nejprve jsem obsazoval stoly těmi, kdo chtěli třeba patnáct míst. Pak jsem k nim dodával zbytek. Snažil jsem se, aby rodiny a přátelé seděli pohromadě," vysvětloval za pořadatele Pavel Soukup. A celé rodiny Lubeňáků i z okolí si opravdu ples nenechaly ujít. Nenechaly si ujít tentokrát ani tanec, a parket se plnil hned při prvních tónech osvědčené skupiny Gambit Praha. Obsluhu zajišťovali mladí sportovci z Lubné.

Co se událo v nohejbalovém klubu v uplynulém roce, se návštěvníci dozvěděli z fotografií, které se promítaly po celý večer na zeď. Přitom si mohli připomenout loňský ples a nakonec i ten letošní, protože snímky, které poctivě pořizovali fotografové po celý večer, se vzápětí také promítaly na zeď. Fotodokumentaci zajišťovali Veveřáci ze Sence.

Muzikanti vsadili na staré známé hity například od Michala Davida nebo od skupiny ABBA. Došlo i na několik polek a valčíků. Aby se na plese jen netancovalo, o to se postaraly dívky z taneční skupiny Lincejs Crew pod vedením Lucie Kopřivové. O půlnoční přestávku nastoupila na parket skupina ABBA v podání Lukáše Záblockého a jeho přátel.

Ani po půlnoci zábava nepolevila. Lidé vydrželi tančit až do druhé hodiny ranní a ještě si od skupiny Gambit vytleskali několik přídavků. Pořadatelé byli spokojeni.

Za všechny to shrnul Pavel Soukup: „Sál je plný. Lidé se baví. Co si více můžeme přát." K pěkné atmosféře přispěl i zrekonstruovaný kulturní dům. Ten nejen zvenku získal zateplení a fasádu, ale uvnitř jsou nové toalety a vymalovaný sál.