Za pořadatele popsala Zuzana Benešová: „Podporují nás i místní hasiči. Trhy pořádáme už třetím rokem. Začali jsme se sedmi stánky a vidíte dnes, jak jsme se krásně rozrostli na dnešních sedmnáct." Na vystoupení dětí z místní mateřinky, stánky s překrásnými věcmi a vynikající občerstvení bylo i letos zvědavo velké množství návštěvníků. „Jarmark pořádáme na podporu místní mateřské školy, která tady má také svůj prodejní stánek," upozornila Zuzana Benešová.

Pořadatelé vybrali od každého stánkaře padesátikorunu. Peníze pak byly předány školce. Sálem zněly vánoční koledy. Voněl tu svařák a výborný gulášek, který uvařili hasiči. „Loni nás přišla podpořit zhruba stovka lidí a letos, myslím, už jich zde sto také prošlo," konstatovala Zuzana Benešová. A velitel dobrovolných hasičů Martin Nedvěd zdůraznil: „Pro nás je samozřejmé, že když se pořádá akce na podporu školky, že také pomůžeme."

Ředitelka Mateřské školy Všetaty Martina Koudelková uvedla: „Dnešní akce je vyvrcholením roční spolupráce rodičů a školky a je skvělá. Co si za peníze koupíme ještě přesně nevíme. Uvidíme až podle toho, kolik se vybere, ale určitě za to děti najdou něco pod naším školkovým stromečkem."