Přestože počasí se dlouho rozmýšlelo, zda se nad námi slituje, bylo hezky, nepršelo, a tak si mohli nejen naši uživatelé, ale i návštěvníci užít skvělou atmosféru odpoledne „ na zámku". Bylo z čeho vybírat. Na děti čekalo mnoho lákadel, a tak mnohé z nich odcházely spokojené po jízdě na koni, s namalovaným obrázkem v ruce i na obličeji, vyřáděné na trampolíně či v kleci s balónky. Dospělí si mohli prohlédnout zámek, zakoupit něco na památku nebo posedět u výborného občerstvení.

Na všechny čekal bohatý program Zámecké pouti jež byla letos v country stylu.Zahájili ji slavnostními fanfárami Rakovničtí trubači. Ředitelka Domova Taťána Čížková a starosta Obce Kolešovice Martin Dvořák všem popřáli dobrou zábavu, a pak následovala vystoupení Tanečního kroužku Mgr. Ivy Cafourkové ze ZŠ Šanov, kouzelnická show Jana Vaidiše a westernové řádění Vladimíra Špáni. K poslechu a tanci hrála skvěle sehraná kapela Hon na medvídka.

Za sebe musím říci, že se odpoledne moc povedlo a doufám, že se nám podařilo přiblížit život našich uživatelů veřejnosti tak, aby změnila pohled na pobytové služby pro naše seniory.
Chtěli bychom poděkovat všem, kteří se na organizaci a úžasné atmosféře podíleli, a těšíme se na další ročník Zámecké pouti 2015.