Přívěs se mu odpojil v Hořesedlích, vjel na chodník na pravé straně, pobořil plot u rodinného domu a elektrické vedení. V tu dobu naštěstí po chodníku nikdo nešel, takže se nehoda obešla bez zranění.
Šedesátiletý muž z Prahy jel v úterý, deset minut před dvanáctou hodinou, v nákladním automobilu Volvo po karlovarce směrem od Prahy na Karlovy Vary.

V Hořesedlích, zhruba tři sta metrů od začátku obce, se u náklaďáku uvolnil držák přívěsu. Ten se odpojil a vjel nejprve na chodník na pravé straně. Pak pokračoval do plotu u rodinného domu. Při tom poškodil plynovou přípojku. Dále o jeden metr posunul přípojku betonového sloupu elektrického vedení. Obyvatelé obce se tak na chvíli ocitli bez elektrického proudu, protože nárazem se zároveň poškodila elektrická přípojka dálkového vedení.

Řidič si ale bezprostředně po události ničeho nevšiml a pokračoval dále v jízdě. To, že jede bez přívěsu, zjistil zhruba po osmi kilometrech na jesenické křižovatce. Proto se obrátil a vydal se přívěs hledat. Objevil ho až v Hořesedlích 
u rodinného domu.

Další podrobnosti k nehodě sdělila Lenka Szotkowská 
z Dopravního inspektorátu 
v Rakovníku: „Při nehodě se nikdo nezranil. Řidič při nehodě uplatnil technickou závadu na vozidle. Alkohol u něj vyloučila dechová zkouška."

Odhadnutá škoda na návěsu, plotu a elektrickém vedení činí sto sedmdesát pět tisíc korun.